A megvásárolt szoftver áthelyezésével lehetséges az eredetileg regisztrált SD kártya helyett egy új SD kártyán használni a programot, vagy új számítógépre áthelyezni a korábbi PC regisztrációt.

Ha tönkrement az SD kártyája vásároljon egy új kártyát,  töltse le a DigiTerra Explorer 7 PDA szoftvert a honlapról, és  másolja fel az SD kártyára.

Asztali számítógép-csere esetén ugyancsak töltse le a DigiTerra Explorer 7 szoftvert a honlapról és telepítse fel az új számítógépre.

Küldje el a liszenszáthelyezési kérését az info@digiterra.hu email címre, benne a következő adatokkal:

A termékkódot a szoftver Névjegy menüjében a Liszensz fülön találja (Product ID). A termékkód a megvásárolt szoftver dobozán is fel van tüntetve.

Ha nem találja a termékkódot, megküldheti a vásárláskor kapott számlát, de elegendő lehet akár a vásárló nevének megadása is.

Az új eszközre (PC, vagy SD kártya) feltelepített program indítása után küldje meg számunkra számítógépének/SD kártyájának rendszeradatait, melynek segítségével liszenszfájlt készítünk és küldünk meg az Ön részére.

SD kártyán: a programindítás után kiírt Product_ID számsor.

PC-n az ExplorerSystem.txt fájl, melyet egyszerűen el tud menteni. Csupán indítsa el a DigiTerra Explorer v7 programot, hozzon létre egy projektet, majd válassza a Névjegy menü ’Rendszeradatok mentése fájlba’ nyomógombot.

A program elkészíti az ExplorerSystem.dat fájlt és kiírja az útvonalat, ahova elmentette.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0