00 DigiTerra – Megoldások

Professzionális térinformatika

Földrajzi adatok feldolgozása, országos térinformatikai adatbázisok kezelése a feladat? Akkor bizonyára ismeri a problémát, hogy megfelelő teljesítmény eléréséhez vagyonokat kell költeni számítógépekre és szoftverekre. A DigiTerra a MAP 3 szoftverrel megfizethető alternatívát kínál: használatához nincs szükség robosztus hardverekre, az adatfeldolgozás mégis gyors.

GPS Területmérés

Mezőgazdasági területek felmérésére van szükség? Hacsak nincs szükség centiméteres pontosságra, ma már nem kell földmérő ehhez a munkához. Egy kézi GPS-vevő készülék és a DigiTerra Explorer szoftver használatával Ön is megmérheti területeit!

Mobil térinformatika

Terepi adatgyűjtés GPS vevővel

Ha bármilyen terepi információ és adat összegyűjtése a feladat, gyorsítja a munkát, ha papíralapú jegyzetek készítése helyett az adatokat elektronikusan rögzítjük. Még értékesebb lesz az információ, ha az adatokhoz földrajzi információkat kapcsolunk és a munka eredményét digitális térképen jelenítjük meg. A DigiTerra Explorer Önnek is társa lehet a terepen!

Adatgyűjtés a “GPS-vevőn túl”

A terepi adatgyűjtés hatékonyabbá válik lézer távmérő, kábelkereső vagy digitális fényképezőgép alkalmazásával.

Térinformatikai elemzések, döntéselőkészítés

Szüksége van Önnek döntései meghozatalához földrajzi adatokra a terepen? A DigiTerra Explorerrel integrálhatja külső adatgyűjtő eszközeit és közvetlenül a helyszínen használhatja a térinformatikai elemzések által nyújtott támogatást digitális térképeihez.

Akár külső eszközök integrált használatáról van szó adatgyűjtéshez, akár a földrajzi adatok elemzése a cél, a DigiTerra Explorer teljeskörű mobil térinformatikai megoldást tud nyújtani Önnek.

Temetőkezelés

Temetőüzemeltetők gyakori problémája, hogy jelentős bevételtől esnek el, mert naprakész nyilvántartás hiányában sokan nem váltják meg időben a lejárt sírhelyeket. A régi papírok kezelése sokszor átláthatatlan feladat, térképi nyilvántartás hiányában pedig nem mindig tudni, hol vannak még kiadható sírhelyek. Ezekre a kérdésekre ad modern választ a DigiTerra PAX temetőkezelő szoftver.

Integrált erdészeti termelésirányítás

Legyen szó akár állami, akár magánerdőgazdálkodásról, a termelésirányítás, készletkezelés és fatérfogatbecslés valamennyi folyamata elvégezhető a DigiTerra EIR integrált erdészeti termelésirányítási rendszerben. Évtizedes tapasztalatok halmozódtak fel ebben a megoldásban, amely folyamatosan alakul a felhasználók igényeihez.


Ahány térinformatikai feladat, annyiféle elvárás. A DigiTerra szoftverek felhasználói az élet számtalan területén alkalmazták már egyik vagy másik megoldásunkat. Kattintson az Esettanulmányok rovatra, hogy ellessen egy-két jó ötletet és megismerje a sikertörténeteket!

Back to Top