00 DigiTerra – Termékek

GPS készülékek

Tekintse meg aktuális GPS kínálatunkat webshopunkban! Hasonlítsa össze a készülékeket és válassza ki a feladatnak megfelelő eszközt. Legyen szó mezőgazdálkodásról, erdészetről, földmérésről, nálunk biztosan megtalálja a legjobb megoldást.

Tudjon meg többet!

Terepi térinformatika mindenkinek

Adatgyűjtés és területmérés GPS vevővel, digitális térképek kezelése és aktualizálása a terepen. Egyszerű, könnyen kezelhető, 100%-ban magyar szoftver a MePAR térinformatikai fejlesztőjétől.

Tudjon meg többet!

Térbeli adatokra épülő termelésirányítás

Ha fát és az erdőt is látni szeretné, térképen megjelenítve. Minden részletre kiterjedő, könnyen kezelhető rendszer erdőgazdálkodóknak: vezeti az erdőnyilvántartást, segíti az erdészeti tervezést, vezeti a munkákat, készleteket és költségeket.

Tudjon meg többet!

Munka- és erőgépek kontroll alatt

Műholdas nyomkövetés és GSM-hálózatra épülő komplex megoldás, amely térképen ábrázolja a gépek mozgását, a megművelt területet, számolja és termelési egységekre lebontva ábrázolja a felmerült költségeket.

Tudjon meg többet!

Sírhelymegváltások teljes kezelése

Jogszabályoknak megfelelő temetői kataszter gyors, pontos kimutatásokkal: elhunytak, befizetések, dokumentumok kezelése. Sírhelytérképek, fényképes nyilvántartás. Olcsó és kulcsrakész rendszer önkormányzatoknak, egyházaknak.

Tudjon meg többet!

Back to Top