00 DigiTerra – DigiTerra Track

DigiTerra Track

A DigiTerra Track mezőgazdasági erőgépek és munkagépek üzemeltetését támogató, a folyamatos műholdas helymeghatározáson és GSM kommunikáción alapuló komplex gépjármű-ellenőrzési és flottakövető rendszer. A megoldás hardver-, kommunikációs- és szoftverelemek egységbe szervezett működése révén biztosítja a mezőgazdasági gépjárművekkel történő munkavégzés kontrollingjét.

A rendszer az alábbi 3 lényeges elem összehangolt működésén alapul:

1. Adatrögzítés a munkagépen elhelyezett fedélzeti modul segítségével. A „fekete dobozként” beépített modul tartalmaz egy GPS vevőt, amely folyamatos mérések alapján kiszámítja a jármű mozgási adatait: földrajzi pozícióját, sebességét, haladási irányát. A modulhoz csatlakoztatott kiegészítők (üzemanyagszint-mérő, sofőrazonosító, munkafolyamat regisztráló) adatai szintén rögzítésre kerülnek.

2. Kommunikáció GSM adatkapcsolaton keresztül, amelynek segítségével a tárolt adatok meghatározott időközönként automatikusan beérkeznek egy központi szerverre, ahol feldolgozásra kerülnek.

3. Adatfeldolgozás, elemzés a felhasználó számítógépére telepített DigiTerra Track szoftver segítségével, amely a szerverre kapcsolódva letölti és megjeleníti a friss adatokat. A szoftver térképen, akár az ügyviteli rendszerben nyilvántartott mezőgazdasági táblákon jeleníti meg a munkagépek mozgását, a bejárt útvonalat, a munkavégzés típusát, a megművelt terület nagyságát. A különböző szempontok szerint lekérdezett adatok az ügyviteli rendszerbe visszaadhatók, ezekből munkalapok, kimutatások, menetlevelek nyomtathatók.

  • Járművek pillanatnyi földrajzi pozíciójának megjelenítése Magyarország beépített digitális térképén
  • Megművelt terület kiszámítása erőgép, mg-i parcella/tábla, sofőr, munkagép és munkafolyamat bontásban. A területszámítás adatai visszaadhatók az ügyviteli rendszerbe, ezekből munkalap nyomtatható
  • A munkavégzés nyilvántartása GPS-szel felmért vagy az ügyviteli rendszerből betöltött táblatérképeken, ingatlan-nyilvántartási térképeken és MePAR blokkokon is történhet
  • Alapadatok térképi megjelenítése: sofőr, munkagép és munkafolyamat azonosítás, táblatörzskönyvi adatok
  • Saját térképi objektumok (telephely, töltőállomás, terménytároló, partnerek) felvétele
  • Egy vagy több jármű által bejárt útvonal megjelenítése adott időintervallumra, menetlevél nyomtatása
  • Tényleges művelés vizsgálata: átfedések, nem művelt területek, túlművelések térképi megjelenítése
  • Dinamikus térképkezelés: nagyítás, kicsinyítés, forgatás, mérés a térképen.
  • Napi, heti, havi, éves bontásban elkészíthető, járműre és/vagy mezőgazdasági táblára vetített tematikus térképek, kimutatások, grafikonok előállítása


A DigiTerra Track integrált egységben működik az Itineris Kft. Atlas gépjárműmoduljával és az Agroorg mezőgazdasági termelésirányítási és ügyviteli szoftverrel.

A felhasználóink számára ezen kívül mindössze egy internet kapcsolattal rendelkező korszerű számítógép szükséges Windows 7/ Vista operációs rendszerrel.


Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és korszerüsítse mezőgazdasági gépeit mielőbb!

Akik már minket választottak:

Bóly Zrt        Cosinus Gamma Kft.    agro_harta

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet


Képek a programról:

Kérje ajánlatunkat!

Vegye fel cégünkkel a kapcsolatot és korszerüsítse mezőgazdasági gépeit mielőbb!
Tovább…

Letöltések

Template file :: download-button does not exist!
Back to Top