00 DigiTerra – Vásárlási információk, feltételek

1. Kipróbálás, demo verzió
Legtöbb termékünk időkorlátos verziója ingyenesen kipróbálható, ha regisztráció után letölti és feltelepíti a demo szoftvert számítógépére. Részleteket a “Letöltések” menüpont alatt talál.

2. Megrendelés
Szoftvereinket egyszerűen megrendelheti a gpscsomagok.hu webáruházon keresztül. A megrendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk, ebben tájékozatjuk Önt a szállítás időpontjáról és feltételeiről. Ha olyan terméket kíván megrendelni, amely a webáruházban nem található, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatatot az info@digiterra.hu e-mail címen.

3. Fizetési feltételek
A számlát HUF-ban vagy EUR-ban állítjuk ki, a vonatkozó általános forgalmi adó szabályok figyelembe vételével. Fizetés új partnereink esetében a szállítást megelőzően banki átutalással vagy személyes átvételkor készpénzben történik. Meglévő partnereink részére egyedi megállapodás alapján 8 napos fizetési határidővel utólagos banki átutalást biztosítunk.

4. Szállítás
A szállítás történhet postai úton, hardvervásárlás esetén futárszolgálat útján, de személyesen is átvehetők a készülékek és a szoftverek a DigiTerra Kft. budapesti irodájában. A szállítás díját a megrendelés visszaigazolásakor pontosan megadjuk, de belföldi ajánlott küldemény esetén a költség általában nem haladja meg a 400 Ft-ot, míg a futárszolgálat díja súlytól függően mintegy 2-3 ezer Ft-ra tehető. A DigiTerra Explorer szoftvert dobozban, SD kártyán adjuk át. Többi szoftverünk esetében az alkalmazás honlapunkról letölthető vagy CD-n szállítjuk, a licenszfile-t pedig e-mailben juttatjuk el ügyfeleinknek. A szoftverek megvásárlásával Ügyfeleink elfogadják a vonatkozó Szoftver Végfelhasználói Licensz Szerződést.

5. Garancia
Szoftvereinkre és az általunk forgalmazott hardverekre – a gyártók garanciális feltételeivel összhangban – a vásárlástól számítva 1 év teljes körű garanciát vállalunk, amelynek feltétele a vásárlást igazoló számla bemutatása. Meghibásodás esetén a bevizsgálást és javítást a DigiTerra Kft. intézi, ezért a vásárolt terméket kérjük irodánkba eljuttatni majd a javítást követően elszállítani. A garancia vonatkozik azokra az SD memóriakártyákra is, amelyeken a DigiTerra Explorer szoftvert szállítjuk. Annak ellenére, hogy az SD kártyákat forgalomba hozatal előtt alaposan teszteljük, időnként előfordulhat, hogy azok nem megfelelően működnek. Ebben az esetben az SD kártyát természetesen kicseréljük, ugyanakkor a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért nem vállalunk felelősséget. A telepített szoftverlicenszet ill. az SD kártyán forgalomba kerülő szoftvert elvesztés, ellopás esetén nem áll módunkban pótolni, illetve átregisztrálni.

6. Új verziók, upgrade
Szoftvereink frissítése, a hibajavítások és kisebb bővítések (a szoftver verziójában ezt a tizedespontot követő számjegy jelzi) Ügyfeleink rendelkezésére áll, honlapunkról regisztráció után letölthető. A jelentősebb változásokat eredményező verziófrissítést (pl. DigiTerra Explorer 6-ről frissítés DigiTerra Explorer 7-re) ugyanakkor díjfizetés ellenében biztosítjuk, amelyről részletes információt webáruházunkban talál.

Felhívjuk kedves Ügyfeleink figyelmét, hogy meglévő DigiTerra Explorer 4 és 5 szoftvert csak Explorer 7 Professional változatra lehet frissíteni. Ha USB hardverkulccsal védett szoftvert szeretne frissíteni, a hardverkulcs visszajuttatása után eletronikus licenszet bocsátunk ki. Mielőtt visszaküldené az SD kártyát, kérjük, hogy készítsen biztonsági másolatot a tárolt adatokról, térképekről, amelyek innen tölthetők át az új szoftverbe. USB-hardverkulcs használata esetén adatmentésre nincs szükség, mert ebben az esetben minden adat a számítógépen található. A kártya vagy az USB-hardverklucs beérkezése után postafordultával eljuttatjuk az új szoftvert.

7. Szoftverlicensz áthelyezés
Hardvereszközhöz kötött szoftverlicensz (Topo Explorer termékcsalád, DigiTerra Explorer korábbi verziók, DigiTerra Map 2.x, 3.x szoftverek) esetén a hardver meghibásodása vagy cseréje esetén a licenszet csak abban az esetben helyezzük át másik gépre, ha mind a régi mind az új hardvereszközt eljuttatják irodánkba. Amennyiben a régi licenszet tartalmazó hardver elveszett, a licensz áthelyezése nem áll módunkban. A licensz áthelyezésének díja 5.000,- Ft + ÁFA.

Back to Top